top of page

Το Προϊόν Μας

Χρειάζεται μία σχέση οικειότητας με τη γη και σεβασμός και στοργή για τα ελαιόδενδρα, για να δημιουργηθεί ένα ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, όπως το Lesvion.

Από το μάζεμα των ελιών, μέχρι το άλεσμα και την εμφιάλωση, το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Lesvion παράγεται με τη μέγιστη φροντίδα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε την καλύτερη ποιότητα σε κάθε του μπουκάλι.

Μέσα στους ελαιώνες του αγροκτήματος της οικογένειας Γιακαλή, στην καρδιά της Λέσβου, θα βρείτε την τοπική μας ποικιλία ελιών, Κολοβή και Αδραμυτίνη, που καταλαμβάνουν το 65% και το 35% της παραγωγής μας, αντίστοιχα.

lesvion_3309.jpg

Προϊόντα

1I7A0487.jpg

Βιολογικό

Βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο που παράγεται στους ελαιώνες της οικογένειας Γιάκαλη από βιολογικές ελιές που καλλιεργούνται από τις ποικιλίες Kolovi και Adramitini σε ποσοστά 65% και 35% εξίσου. Το BIO LESVION χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική ισορροπία της φρουτώδους γεύσης του με τη χαρακτηριστική αίσθηση πικρίας και επίσης το κάψιμο από τις νότες πιπεριού και τον ξεχωριστό αρωματικό του χαρακτήρα.

lesvion_6850.jpg

Έξτρα Παρθένο

Εξτρα παρθένο ελαιόλαδο που παράγεται στους ελαιώνες της οικογένειας Γιάκαλη από ελιές που καλλιεργούνται από τις ποικιλίες Kolovi και Adramitini σε ποσοστά 55% και 45% αντίστοιχα. Το LESVION χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική ισορροπία της φρουτώδους γεύσης του με τη χαρακτηριστική αίσθηση πικρίας και επίσης το ήπιο κάψιμο από τις νότες πιπεριού και τον ξεχωριστό αρωματικό του χαρακτήρα.

Με το τέλειο κλίμα, έδαφος και υψόμετρο, αυτό είναι το ιδανικό μέρος για να αναπτυχθούν και να ωριμάσουν οι ελιές μας. Το απέραντο και ολοκληρωμένο ριζικό σύστημα των ελαιόδενδρών μας διασχίζει τις βραχώδεις εκτάσεις του ορεινού τοπίου στο κτήμα, φτάνοντας έως τα γειτονικά αυτοκαλλιεργούμενα άγρια ​​δένδρα. Οι ρίζες βγάζουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και τις πολύπλοκες γεύσεις αυτών των παρακείμενων δένδρων, μεταφέροντάς τα απευθείας στην καρδιά των ελιών μας. Αυτή η μοναδική συνέργεια μεταξύ του οικοσυστήματος της γης και των ελιών μας δημιουργεί ένα απαράμιλλο γευστικό προφίλ με ασύγκριτο βάθος γεύσης, που δεν μπορεί κανείς να μιμηθεί.

Τα ελαιόδενδρα Lesvion καλλιεργούνται βιολογικά και οι ελιές διαλέγονται με μεράκι. Η παραγωγή του Lesvion περιλαμβάνει μόνο μηχανικές μεθόδους εκχύλισης, χωρίς καμία χρήση φυτοφαρμάκων ή χημικών ουσιών, με επακόλουθη οξύτητα μικρότερη από 0,6%.

Αποστολή μας είναι να διατηρήσουμε το φυσικό πλούτο της γης μας, δημιουργώντας παράλληλα ποιοτικά προϊόντα, για καταναλωτές που εκτιμούν την αυθεντικότητα και τη βιωσιμότητα.

Το Lesvion χαρακτηρίζεται από τη φρουτώδη γεύση του, που εξισορροπείται με την πιπεράτη πικράδα και την αρωματική ποιότητά του, χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός αυθεντικά εξαιρετικού ελαιολάδου.

Σας συνιστούμε να δοκιμάσετε το Lesvion σε φρέσκες κρύες σαλάτες, ψάρι ψητό στο φούρνο και περιχυμένο πάνω από όσπρια κατά το σερβίρισμα, για να απολαύσετε το μοναδικό άρωμα και τη γεύση αυτού του εξαιρετικού προϊόντος.

Σας ενθαρρύνουμε να ανακαλύψετε το φυσικό πλούτο της γης μας και να γευτείτε τη μοναδικότητα του «υγρού χρυσού» μας.

Polish_20221014_234607957.jpg
bottom of page