Το Προϊόν μας

  Το LESVION είναι ένα εξαιρετικά παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο που παράγεται στα ελαιοπερίβολα της οικογένειας Γιακαλή από ελιές βιολογικής καλλιέργειας των ποικιλιών κολοβή και αδραμυτινή σε ένα ποσοστό 65% και 35% αντίστοιχα.

  Αυτές είναι δύο ποικιλίες οι οποίες έχουν τις ρίζες τους και τους θαυμάσιους καρπούς τους στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο όμορφο νησί της Λέσβου. Τα ελαιόδεντρα βρίσκονται πάνω στις πλαγιές των ορεινών κτημάτων της οικογένειας Γιακαλή, με το ευρύ σύστημα των ριζών τους να διαχέεται μέσα στα βραχώδη εδάφη, μεταφέροντας σημαντικά θρεπτικά συστατικά και διάφορες γεύσεις από γειτονικά αυτοφυή – άγρια δέντρα κατευθείαν στον καρπό της ελιάς, προσφέροντας ένα μοναδικό και εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, <<χρυσό υγρό>>.

 Το LESVION χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική ισορροπία της φρουτώδους γεύσης με τη χαρακτηριστική αίσθηση της πικράδας και συνάμα του καψίματος από τις νότες πιπεριού και τον έντονο αρωματικό του χαρακτήρα.

  Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το ελαιόλαδο κυρίως σε φρέσκες κρύες σαλάτες, σε ψητά ψάρια και όσπρια ως σερβίρισμα, έτσι ώστε να απολαύσετε το υπέροχό του άρωμα και τη γεύση του.

   Σας παροτρύνουμε να μας ανακαλύψετε γευόμενοι έτσι τον θησαυρό μας που τον είχαμε τόσα χρόνια κρυμμένο.