Μητροκτησία & Υγεία

   Στο νησί της Λέσβου που χαρακτηρίζεται από το μοναδικό του κλίμα, την παρθένα βλάστηση και την ιδιότυπη γεωμορφολογία του, εκεί όπου η ελιά καθίσταται το σύμβολο του τόπου, τα ελαιοπερίβολα της οικογένειας Γιακαλή παράγουν από την αρχαιότητα προϊόντα υψηλής γαστρονομικής και διατροφικής αξίας.

  Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και ειδικά το βιολογικό είναι ένας θαυμάσιος φυσικός χυμός και η ανώτερη ποιότητα ελαιολάδου που μπορεί να συναντήσει κανείς. Λόγω του διαθρεπτικού του πλούτου συμβάλλει σε μια ισορροπημένη διατροφή και στη διατήρηση της υγείας.

 Συνεχείς έρευνες από επιστήμονες ανακαλύπτουν ολοένα και περισσότερα οφέλη του για την υγεία του σώματός μας. Δρα ευεργετικά στην υγεία μας, καθώς μειώνει την κακή χοληστερόλη και τα τριγλυκερίδια στο αίμα, προστατεύει από καρδιαγγειακά νοσήματα και από τον καρκίνο, μειώνει την πίεση και έχει αντιοξειδωτική δράση. 

  Εμείς, η οικογένεια Γιακαλή του LESVION, με αγάπη, υπερηφάνεια και μεράκι σας παρουσιάζουμε αυτό το φρέσκο και καταπληκτικό ελληνικό προϊόν, το οποίο σας παρέχει την απόλυτη απόλαυση και ξεχωρίζει για την αγνότητά του, το έντονο άρωμα, το λαμπερό του χρώμα που δηλώνει την πλούσια πυκνότητα σε θρεπτικά συστατικά, τη φρουτώδη και συνάμα πικάντικη γεύση του. 

   Το LESVION ως βιολογικό ελαιόλαδο προέρχεται από ελιές βιολογικής καλλιέργειας. Παράγεται μόνο με μηχανικές μεθόδους εκχύλισης, χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών ουσιών, προέρχεται από την εν ψυχρώ πρώτη έκθλιψη, ενώ η οξύτητά του είναι μικρότερη του 0,6%.